Rouvyligaen - powered by BareCykling


Vi fortsætter sucesen fra sidste sæson og laver igen i år Rouvyligaen i vinterhalvåret 22/23.
  Vi kører forskellige ruter hver gang og vi forsøger at rammer nogle ruter på omkring de 25-35 km, afhængig af højdemeterne, så et løb skulle kune afvikles på ca. en time.

Vi har selv optaget nogle ruter rundt på Fyn og dem kommer vi til at bruge i løbsserien sammen med andre ruter rundt i Danmark.
Vi vil dog også gerne have nogle AR-ruter med, hvor der kan køres med draft-funktion, så man får den fulde cykeloplevelse, og derfor vil vi også bruge en del ruter fra hele Europa.

Hvor lang tid kører det over ?

Vi starter på mandag d. 24 okt. og så kører vi til ca. 1 april 2023

Hvor kan man se stillingen ?

Efter hvert løb opdaterer vi stillingen her i menuen til venstre og det foregår således at vi kommer til at kører ca. 20 løb og de 15 bedste løb tæller i den samlede stilling til sidst.
Så har man også mulighed for at køre med i den samlede stilling, selvom man misser et enkelt eller to... eller 5 :-) 
Da det er rimelig tidskrævende at opdatere stillingen løbende har vi valgt at man skal være medlem af Barecykling for at komme med i "løbsserien". På denne måde får vi sorteret alle dem fra som blot kører med en gang imellem. Det er helt gratis at være medlem i foreningen.

Er der præmier ? 

Jeps - der vil helst sikkert være noget til en top 3 og måske også undervejs - det skal vi lige snakke med vores gode venner fra Baresundhed om!

Koster det noget ?

Nej ikke i denne omgang... MEN man skal være medlem for at kommer med i vores Rouvyliga, løbene er åbne - det er gratis til og med vintersæsonen og dermed også Rouvyligaen, så meld jer gerne ind hurtigst muligt - KLIK HER
 

Samarbejdspartnere


Kalender
Besøg vores side
Barecykling | Hestehavevej 22, byg. 9 | 5856 Ryslinge | Tlf.: 61714232 | info@barecykling.dk