Guide til Discord


Når vi kører et løb i Rouvy eller Zwift, så har vi altid mulighed for at snakke sammen undervejs. Præcis som når vi kører udendørs. Til formålet bruger vi app'en Discord. Du kan downloade den her

Discord er en app som vi bruger til al information om de enkelte træninger vi arrangerer tirsdag og torsdag aften i vinterhalvåret. Og her er der en løbsradio, som vi bruger under de enkelte træninger. Så sørg for at få den hentet, så snart du er klar til at få mere ud af din træning. Husk på det gør det meget sjovere at have denne del med i din træning. 

 

Husk at få et par gode trådløse hørebøffer, som kan tåle sved og ikke har de der irriterende ledninger, som er i vejen når pulsen er allerhøjest. Der findes mange mange muligheder derude og ellers kan man evt. også investere i en bluetooth højtaler med mikrofon. 

Kommunikation under løbene
Vi bruger Discord til at kommunikere med hinanden under etaperne. Det giver lige selve løbsoplevelsen det mere virkeligt. I kan finde vores kanal på Discord her og går til løbsradioen, under selve løbet. Så er vi at finde derinde :-)
Vi glæder os til at køre en masse flotte fynske kilometre i godt selskab. 
Mvh. teamet bag BareCykling

 

 

Samarbejdspartnere


Kalender
Besøg vores side
Barecykling | Hestehavevej 22, byg. 9 | 5856 Ryslinge | Tlf.: 61714232 | info@barecykling.dk